- 2 utskurna biffar
- 1,5 dl grädde
- 0,5 dl creme fraiche
- 100 g creme bonjour med ädelostsmak
- en liten bit buljongtärning
- svartpeppar
- salt
- grön sparris (gärna fryst)
Skär köttet i centimeterstora strimlor. Bryn det hastigt, salta och peppra, lägg det åt sidan. Slå grädde i stekpannan. Rör i ost och creme fraiche, smaka av med lite buljong, salt och peppar. När såsen har kokat i hop är det dags för sparrisen att läggas i. Dela sparrisen och tillsätt stjälkarna, men spara knopparna. Blanda i biffstrimlorna, men låt inte biffen bli genomstekt, den blir saftigast om den är lite röd inuti. Tillsätt sparrisknopparna och servera med pasta och sallad.
Den här rätten tar ca 15 minuter att laga.
1 kommentar:
Åh det lät gott :) Måste jag testa att göra.
Skicka en kommentar